Tiimikaveri

Tiimikaveri on porvoolainen perheyhtiö, joka tarjoaa seuratuotteita pääosin urheiluseuroille ja -joukkueille sekä amerikkalaisen jalkapallon (Jefu.fi) ja cheerleadingin varusteita (Cheer.fi). 

Lisäksi yritys tarjoaa tiimivalmennuksia, coachingia ja työyhteisövalmennuksia.

Perheyrityksen tarina

Ajatus verkkokaupasta syntyi kesällä 2017, kun Suomesta oli vaikea saada amerikkalaisen jalkapallon varusteita. Tämä hankaloitti etenkin nuorimpia harrastajia ja seuroja, sillä kontaktilajissa tarvitaan kaikki varusteet heti ensimmäisessä pelissä. 

Olssonin perheen kaikki kolme lasta harrastivat jenkkifutista, ja isällä oli taustaa lajista useamman vuosikymmenen verran. Siitä se ajatus sitten lähti. Muutaman kuukauden päästä niin vanhemmat kuin tuolloin ylä- ja alakouluikäiset lapset lähtivät harjoittelemaan verkkokauppaa. 

Nykyisin varustemyynti on jakautunut kolmeen: amerikkalainen jalkapallo, cheerleading ja seuravarusteet. Näitä tarjoamme ilolla ja ammattitaidolla myös Porvoon kivijalkakaupassa.

Tervetuloa käymään!

Seuratuotteet voivat koitua melkoiseksi taakaksi seuratyöntekijöille. Me voimme helpottaa prosessia ja viedä niin riskin kuin vaivan seuralta.

Ronja
tuotanto

Palvelemme asiakkaitamme ystävällisesti ja nopeasti. Meidät tavoittaa netistä tai kaupalta Porvoosta.

Mikko
myynti

Sovitukset onnistuvat myös aukioloaikojen ulkopuolella. Voit kutsua meidät mukaan myös tapahtumaanne.

Nikko
hallinto

Tiimivalmennukset

Hani Olsson

työyhteisövalmentaja, Head Coach

Tiimikaverin kautta saat myös laadukkaat tiimivalmennukset työyhteisöille ja esihenkilöille sekä coaching-palvelut asiantuntijoille. Koulutettu valmentaja ohjaa teitä kohti sujuvaa työtä ja hyvinvoivaa työyhteisöä.

Parhaiten coaching sopii kehittävään ympäristöön, joka on valmis tehostamaan toimintaansa ja venyttämään rajojaan. Toisin kuin useimmista coaching-prosesseista Tiimikaverin valmennuksesta jää konkreettiset toimenpiteet ja käyttökelpoiset työkalut vapaasti hyödynnettäväksi. 

Keskustelut ovat luottamuksellisia. 

Kivijalkakauppa Porvoossa

Tervetuloa myymäläämme Porvooseen. Löydät kaupan osoitteesta Teollisuustie 17 vain parin käännöksen päästä moottoritieltä. 

Käynti liikkeeseen on Juhlapesun oikealla puolella pienen lastauslaiturin kautta. 

Pihallamme on aina ilmaisia parkkipaikkoja. 

Huomioithan, että varastoimme myymälässä vain osan tuotteista. Tilaustuotteista tulee ilmoitus, kun ne ovat noudettavissa varastolla.

Sijainti Porvoossa

Teollisuustie 17, Porvoo

Aukioloajat

Maanantaista perjantaihin

11-17

Lauantaisin

11-16

Sunnuntaisin ja muina aikoina

sopimuksen mukaan